Arsenal férfi szurkolói pamut kapucnis pulóver

Cikkszám: ARS4
Rövid leírás:

Arsenal férfi szurkolóipamut kapucnis pulóver

Single Jersey, 100 % pamut (szín esetében az anyagösszetétel eltérő lehet - 03 - 97 % pamut, 3 % viszkóz, 12 – 85 % pamut és 15 % viszkóz), szilikonos kezelés
  • oldalvarrással
  • 1:1 bordás kötésű keskeny nyakszegély 5 % elasztánnal
  • hátsó nyakszegély belső oldala különböző anyagból
  • megerősített vállpánt
  • szilikonos kezelés

Az Arsenal Football Club (röviden Arsenal, The Arsenal vagy az Ágyúsok) angol profi labdarúgócsapat székhelye az észak-londoni Holloway-ben van. Az egyik legsikeresebb klub az angol labdarúgásban 13 First Division és Premier League címmel és 14 FA-kupával.

14 990Ft
16 990 Ft -12%
db
Akció
Arsenal férfi szurkolói pamut kapucnis pulóver
Az Arsenalt 1886-ban alapították (Dial Square néven). Első fontosabb trófeáikat az 1930-as években nyerték, öt League Championship címet és két FA Kupát. Egy sikertelen időszak után (a háború utáni években) a második olyan klub volt, amelynek sikerült dupláznia (a bajnokságot és az FA kupát is megnyerték) az 1970–71-es szezonban. Az elkövetkezendő harminc év folyamán az egyik legsikeresebb angol csapat lett, ebben az időszakban az Arsenal kétszer duplázott, 2004-ben veretlenül nyerte meg a Premier League-et, valamint az első londoni klub volt, amely döntőt játszhatott a UEFA-bajnokok ligájában.