Akció
Schwinn Rower evezőpad

Schwinn Rower evezőpad

Cikkszám: SCH524
Rövid leírás:

LCD

Csapásszám, Idő, Kalória, Pulzus, Távolság

Manuális

10 fokozatban manuálisan állítható permanens mágnes

10

Mellöves pulzusmérési lehetőséggel ellátott (az öv nem tartozéka a gépnek)

Komfort

Egysínű (monorail)

Kijelző: 2db AA-s elemmel

Összecsukható

Állítható dőlésszögű kijelző, Szállítógörgők

136 kg

227 x 54 x 81 cm

130 x 54 x 150 cm

130 x 29 x 64 cm

41 kg

48 kg

Otthoni-Családi

Kar, Hát, Láb, Has

Keringési rendszer: magas, Szív: közepes, Zsírégetés: magas, Izomtömeg növelés: közepes, Izomerő fejlesztés: magas

Schwinn

3 év általános garancia

Hasizom erősítő roller

329 990 Ft -9%
299 990Ft
db

A Schwinn evezőpad új ergonómiai tervezésének és funkcionalításának köszönhetően kiválóan alkalmas akár kezdők számára is. A nagy, jól áttekinthető kijelzőn könnyedén nyomon követhető az edzés során felmerülő fontos számszerű adatok. Az állítható konzol könnyű használatot tesz lehetővé, és ergonómiailag alkalmazkodik a felhasználó magasságához vagy igényeihez. A komfortos markolat kialakítása és speciális felülete segít megőrözni a tapadást még intenzív edzés során is. A nagyméretű ülés minden egyes csapásnál egyenletes siklást biztosít. Az ülés tervezésekor a mindenki számára megfelelő ergonómiai kialakítás és a kényelem volt a fő szempont. Kiválóan párnázott, vinil felülettel rendelkezik, amely könnyedén tisztítható. A nagyméretű, fix pozícióban lévő  lábtartók állítható hevederrel rögzítik a felhasználó lábát edzés közben, hogy minél nagyobb intenzitás legyen elérhető. Gyorsan és könnyen összecsukható vázszerkezet miatt a Schwinn evezőpad kis helyen is könnyen tárolható.

EVEZÉS

Minél több izom dolgozik, annál hatékonyabb lesz az edzés. A legtöbb izomcsoport az evezés veszi igénybe. Nem csak a lábizmokat erősíti, hanem a kar-, váll- és hátizmokat is fejleszti. Az evezés tökéletes a szív és tüdő kondicionálásához.

Az evezés fitnesz- és teljesítmény edzést nyújt egy kompakt gép segítségével. A szakértők szerint ez az edzés legintenzívebb formája, amely ha megfelelően van felépítve és kivitelezve, gyors eredménnyel jár, ami különösen motiváló.