Joma Winner III mez 15 színben

Cikkszám: 103150
Rövid leírás:

Csapatoknak 8 db fölött 20 % kedvezmény

Rendelésre 10 nap alatt

Termékleírás Joma Winner III rövid ujjú mez

Férfi rövid ujjú ing. Ezt a modellt műszaki jellemzőinek köszönhetően futballversenyekre szánják.
Ennek az ingnek a dizájnját a kerek nyak, belül elasztikus fedőszalag jellemzi az optimális illeszkedés és az esetleges dörzsölődés megakadályozása érdekében.
Könnyű, kényelmes és rendkívül kopásálló anyagból készült, amely meghosszabbítja a tartósságát. A mozgás szabadsága garantált. Amellett, hogy légáteresztő, lehetővé teszi az izzadság gyors kilökését. Ez a MICRO-MESH SYSTEM technológia beépítésének köszönhetően lehetséges a hónaljban és az oldalakon.
Kialakítása kiemelkedik a kontrasztos színű darabokból.
Joma logó nyomtatásban.


Jellemzők:

- Rövid ujjú
- Kerek nyakú
- Micro-Mesh technológiát tartalmaz a magas izzadságnak kitett területeken
- Korlátozza a rossz szagokat
- Nincs varrás az oldalakon


Műszaki adatok:

- Főszövet 100% poliészter / Kontraszt szövet 95% poliészter, 5% spandex


Műszaki jellemzők:

- Micro-Mesh System: Az izzadság elpárolgását javító technológia, amely maximális lélegzőképességet tesz lehetővé. Teste száraz marad a fokozott kényelem mellett.

- Tartósság: A szövetre felvitt bevonat, amely megakadályozza a szálak és színei gyors romlását. Az anyag tartósságának köszönhetően meghosszabbítja a ruha élettartamát.

- Légáteresztő: olyan anyagok, amelyek tökéletes légáteresztést biztosítanak a ruha és a test között. Segíti a verejték eltávolítását a testből.

- Megakadályozza a súrlódást: hőszigetelt, lézerrel vágott, lapos varratokkal ellátott szövetek. Ez a fajta felület megakadályozza a bőr súrlódását, így elkerülhető a dörzsölés vagy karcolás.

- Korlátozza a rossz szagokat: A szövet felülete megakadályozza a kellemetlen szagokat kiváltó gombák kialakulását, így a gomba megjelenésének megakadályozásával a rossz szagok kialakulását is megakadályozza.

7 775Ft
db