KETTLER HOI CROSS+ elliptikus gép

Cikkszám: ct1062
Rövid leírás:

HOI CROSS+ elliptikus gép segítségével egészséges, aktív testmozgást végezhet. Akár kitűzött fitneszcélokat követ, akár csak egy kicsit több mozgást szeretne beiktatni az életébe, a HOI CROSS+ a megfelelő választás az Ön számára. Az egyedileg bővíthető edzésprogramok extra változatosságot biztosítanak, a pontos wattkijelzés lehetővé teszi az egyéni edzéstervek követését, s mivel akár 500 wattos csúcsteljesítmény is elérhető a gép használatakor, így semmi sem áll a személyes kihívás útjába. Az LCD kijelző könnyen leolvasható és jó áttekintést nyújt az összes  fontosabb adatról az edzések során. A Bluetooth és ANT+ interfész lehetővé teszi azt is, hogy az elliptikus gép csatlakoztatható legyen a mellöves pulzusmérőhöz vagy más, tetszés szerinti okos eszközhöz – így nyomon követheti pulzusszámát és egyéb edzésadatait. A HOI CROSS + elliptikus gép az igazi edzésélmény átélése érdekében csatlakoztatható különböző fitneszalkalmazásokhoz  is (KINOMAP, ZWIFT). A HOI Cloudnak köszönhetően mostantól a korábbi edzésadatokat is elmentheti és megoszthatja más kiválasztott fitneszplatformokkal.
Az okostelefon- és táblagép tartónak, a palacktartónak és a szállítógörgőknek köszönhetően nem kell lemondania a megszokott kényelemről sem.

545 000Ft
599 000 Ft -9%
db
Akció
KETTLER HOI CROSS+ elliptikus gép

LCD

Fordulatszám, Idő, Kalória, Pulzus, Sebesség, Távolság, Teljesítmény (Watt)

10 edzésprogram

Elektromágnes

20 kg-os lendítő kerék

20

Mellöves és karpántos pulzusmérési lehetőséggel ellátott (Az öv és a karpánt nem tartozéka a gépnek)

HOI by Kettler, Kinomaps applikációkkal, Zwift applikációval

39 cm

Hálózati csatlakozó 230V

Bluetooth kapcsolati lehetőség, kulacstartó, tablet tartó, szállítógörgők, ANT+, Izzadság- és szennyeződés taszító szövetburkolat

130 kg

134 x 61 x 169,5 cm

118,5 x 38,5 x 65 cm

59 kg

65 kg

Otthoni-Családi

Láb, Kar, Váll, Mell, Hát

Keringési rendszer: magas, Szív: közepes, Zsírégetés: magas, Izomtömeg növelés: alacsony, Izomerő fejlesztés: alacsony

Kettler

3 év általános garancia

IRÁNYADÓ
A FITNESZBEN

Tekintse meg a videót és tudjon meg többet a termékről, illetve cégünkről!