Akció
Adidas X Crazyfast Club FxG IG0618 stoplis focicipő

Adidas X Crazyfast Club FxG IG0618 stoplis focicipő

Cikkszám: IG0618
Rövid leírás:

Keltsd életre futballtehetségedet a legújabb adidas X Crazyfast Club FxG IG0618 stoplival, amely merész sárga tónusuknak köszönhetően ragyogni fog a pályán. A sebesség határainak feszegetésére tervezett cipők tökéletes választást jelentenek azoknak a játékosoknak, akik egy pillanat alatt szeretnék megváltoztatni a mérkőzés dinamikáját, nyomukban hagyva ellenfelüket.

Tulajdonságok:

Az adidas X Crazyfast Club FxG cipőket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a modern futballjátékok igényeinek, ahol a gyorsaság és a manőverezhetőség kulcsfontosságú. Az univerzális külső talp jól működik különböző típusú felületeken, a természetes fűtől a műfüvesig és még kemény felületeken is. A puha, de tartós bevonatú szintetikus szövet felsőrész kiváló labdairányítást garantál még gyors csöpögés és rugalmas labdamozgások során is.

Fenntartható fejlődés:

Az Adidas a fenntartható anyagok kiválasztásával aktívan részt vesz a környezetvédelemben. Az ezekben a dugókban felhasznált anyagok legalább 20%-a újrahasznosításból származik, ami csökkenti a műanyaghulladék mennyiségét és a termékek szénlábnyomát.

műszaki információk:

Ezeket a dugókat szintetikus anyagból készült külső anyag és textilbetét jellemzi, amely növeli a viselési kényelmet. A műanyag tüskék optimális tapadást biztosítanak, a zokni hiánya pedig lehetővé teszi, hogy a cipő jobban illeszkedjen a lábfejhez. Az eredeti csomagolás garantálja a termék eredetiségét. A fűzős rögzítésnek köszönhetően a felhasználó egyéni igényeihez igazíthatja a cipőt, így biztosítva az optimális illeszkedést és biztonságot a játék során.

Szex:

Az adidas X Crazyfast Club FxG cipők olyan férfiak számára készültek, akik kiváló megjelenésű és teljesítményű cipőt keresnek.

Termékkategória és típus:

A kínált kapcsok a férfi futballcipők közé tartoznak, amelyek alacsonyak és gyors futballra készültek. A cipőket a neves Adidas márka készítette, amely a sport világában ismert és elismert gyártó.

Szín:

Élénk sárga színével, fekete és vörös ékezetekkel kombinálva ez a modell szemet gyönyörködtető és merész a pályán.

Légy villámgyors, irányítsd a meccset, és hívd ki ellenfeleidet az adidas X Crazyfast Club FxG cipővel – olyan lábbelivel, amely a pályán felejthetetlen pillanatokká varázsolja dinamikus mozdulatait.

SSZ: 508

19 990 Ft -25%
14 990Ft
p