Láb- és lábszárnyújtó készülék( saroksarkanyú, achilles fájdalom ellen

Cikkszám: TE2547
Rövid leírás:

Enyhítse a fájdalmas saroksarkantyúkat, a talpi fasciitist, az Achilles-íngyulladást és a combhajlító szalagot ezzel az 1 db-os láb- és lábnyújtó

Plantar fasciitis enyhítése – Nyújtsa a lábát és a vádliját néhány percig, és holnap fájdalom nélkül ébredjen fel a plantar fasciitis, sarkantyú, lábtörés, achilles-íngyulladás, bokasérülések okozta fájdalmak nélkül.

Alsó hátfájás enyhítése – A feszes farizmok, combfeszítők és csípőhajlítók nyújtása enyhíti az ágyéki gerincfájdalmat, mivel ezek az izmok a hát alsó részén metszik egymást.

Javítja a mobilitást – Fokozatosan nyújtja a megfeszült izmokat, fokozza az ízületek kenését, így rendszeres gyakorlással visszanyeri a teljes mozgástartományt.

Hosszú távú enyhülés – Legalább 5-8 napig rendszeresen használja a tartós rehabilitáció eléréséhez.

Fitneszhez – Ideális jógázóknak, táncosoknak, sportolóknak, rehabilitációs betegeknek a kíméletes bemelegítéshez.

Bármilyen lábméret – Az ergonomikus bölcső kialakítása alkalmazkodik a láb formájához és méretéhez.

Hordozható – Egy praktikus hordtáskával érkezik, így magával viheti az edzőterembe, az irodába, otthon, a szabadban vagy egy utazásra.

Javítsa rugalmasságát és mozgásterjedelmét mindössze 10 perc napi nyújtással ezzel a speciálisan tervezett tépőzáras nyújtófával, amelyet a fizikoterápia segítésére készítettek.

Ez a nyújtó hatékonyan kezeli a lábfej, a lábszár, a csípő és a hát alsó részével kapcsolatos számos problémát, mint például a plantar fasciitis, a sarokgyulladás, az Achilles-íngyulladás, a bokasérülések, a feszes combhajlítók, a csípőfájdalom, az isiász és a derékfájás.

Fokozatosan nyújtja az izmokat, miközben minden mozdulat felett teljes kontrollt tart. A krónikus fájdalmak, sérülések és rehabilitáció mellett ez a nyújtó népszerű a táncosok, jógázók és sportolók körében bemelegítésként vagy intenzív edzések után.


6 990Ft
db
Új
  Láb- és lábszárnyújtó készülék( saroksarkanyú, achilles fájdalom ellen