Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro tréninglabda SZUPER ÁRON

Cikkszám: UHL564
Rövid leírás:

Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro
Az Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro edzőfoci 3-as méretben tökéletes a fiatalok edzésére vagy az idősebb játékosok lábmunkájának fejlesztésére.
Az Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro edzőfoci strukturált PU anyagból készül, 3D és 4 rétegű PES laminálással Concept 2.0 Soccer Pro.

Concept 2.0 Soccer Pro International Matchball Standard bélyegzett, és fejlett ACS-hólyaggal rendelkezik a jó visszapattanási és játékjellemzők érdekében.
Edzés Labdarúgás Concept 2.0 Soccer Pro
Az edzőfocikat kifejezetten a futballcsapatok minden szintű edzésén való rendszeres használatra tervezték. Úgy készültek, hogy ellenálljanak a napi gyakorlás keménységének, a tartósságra és a megfizethetőségre helyezve a hangsúlyt, nem pedig a Concept 2.0 Soccer Pro mérkőzéseken vagy versenyeken megkövetelt nagy teljesítményre. A külseje jellemzően robusztus szintetikus anyagokból készül, és a konstrukciót úgy tervezték, hogy az idő múlásával megtartsa a formát és a levegőt. Annak ellenére, hogy a tartósságra összpontosítanak, a jó minőségű edzőlabdák egyenletes tapintást és pontos repülést is biztosítanak, hogy hatékonyan utánozzák a mérkőzés körülményeit, segítve a játékosokat képességeik és technikáik fejlesztésében.

3 990Ft
6 990 Ft -43%
db
Akció
Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro tréninglabda SZUPER ÁRON

Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro
Az Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro edzőfoci 3-as méretben tökéletes a fiatalok edzésére vagy az idősebb játékosok lábmunkájának fejlesztésére.
Az Uhlsport Tri Concept 2.0 Soccer Pro edzőfoci strukturált PU anyagból készül, 3D és 4 rétegű PES laminálással.

International Matchball Standard bélyegzett, és fejlett ACS-hólyaggal rendelkezik a jó visszapattanási és játékjellemzők érdekében.
Edzés Labdarúgás
Az edzőfocikat kifejezetten a futballcsapatok minden szintű edzésén való rendszeres használatra tervezték. Úgy készültek, hogy ellenálljanak a napi gyakorlás keménységének, a tartósságra és a megfizethetőségre helyezve a hangsúlyt, nem pedig a mérkőzéseken vagy versenyeken megkövetelt nagy teljesítményre. A külseje jellemzően robusztus szintetikus anyagokból készül, és a konstrukciót úgy tervezték, hogy az idő múlásával megtartsa a formát és a levegőt. Annak ellenére, hogy a tartósságra összpontosítanak, a jó minőségű edzőlabdák egyenletes tapintást és pontos repülést is biztosítanak, hogy hatékonyan utánozzák a mérkőzés körülményeit, segítve a játékosokat képességeik és technikáik fejlesztésében.