Futópad Robust Premium GT70

Cikkszám: ROB587
Rövid leírás:
A Robust Premium GT70 egy kíváló ár-érték aránnyal rendelkező futópad.

Kifejezetten erős 3,5 LE motorral és számos programlehetőséggel – köztük 3 pulzuskontrollált programmal – rendelkezik. A maximum 20% -ig állítható dőlésszög és a 22 km/h végsebesség még gyakorlott futók számára is igazi kihívást jelent.

A futópad komfortos és kategóriájában egydülálló nagy 145 x 54,5 cm-es, ízületkímélő rendszerrel ellátott futófelülete élvezetessé teszi az edzést.

A pulzusérték futás közben kézpulzusmérővel és pulzusmérő övvel egyaránt nyomon követhető. A több ablakos LED kijelzőről az edzés összes fontosabb paramétere könnyen leolvasható.

Bluetooth kapcsolaton keresztül számos alkalmazás (Kinomap, Zwift, Fitshow) csatlakoztatható a készülékhez, melyek további lehetőséget és edzésélményt biztosítanak.

A kijelző előtti kezelő egységen a  gyorsgombok segítségével akár egy gombnyomással beállítható a kívánt sebesség és dőlésszög.

Családi, otthoni felhasználásra kitűnő választás a Robust Premium GT70 futópad, mely rendszeres használatával javíthatja állóképességét és erősítheti izmait.

Technikai adatok:
- Kijelző típusa: 25 cm-es LED kijelző
- Kijelzett adatok: Dőlésszög, Idő, Kalória, Programdiagramm, Pulzus, Sebesség, Távolság
- Motor: DC, 3.5 LE folyamatos teljesítmény
- Sebesség: 1.0 – 22 km/h
- Dőlésszög: Maximum 20 %-ig motorikusan állítható
- Futófelület: 145 x 54,5 cm
- Ízületvédelem: Energy Deck ízületkímélő futófelület
- Futószalag: 1.8 mm vastag
- Edzésmódok: 1 manuális + 24 sebesség függő beépített program
- Kompatibilitás: Kinomap, FitShow, Zwift applikációval
- Távvezérlés: Kapaszkodóról szabályozható sebesség és dőlésszög
- Pulzusmérés: Kézpulzus-mérő rendszerrel és mellöves pulzusmérési lehetőséggel is ellátott (az öv nem tartozéka a gépnek)
- Kivitel: Összecsukható vázszerkezet
- Egyéb: Kulacs- és tablettartó, Bluetooth, Szállítógörgők
- Max terhelhetőség: 140 kg
- Méret: 191 x 85 x 138 cm
- Nettó súly: 98 kg
- Bruttó súly: 105 kg
- Méret csomagolva: 202x90,5x38 cm
- Felhasználási környezet: Otthoni-Családi
379 000Ft
db
Robust

Egyedien elegáns és esztétikus formatervezéssel. Legyen szó akár a legmodernebb designról vagy konzervatívabb vonalvezetésről, a ROBUST termékek mindig kiváló anyag- és összeszerelési minőséggel ötvözve nyújtják a fitnesz élményét.

A ROBUST fitneszgépek kínálatában a cardio gépek - futópadok, elliptikus trénerek, szobakerékpárok, háttámlás szobakerékpárok, spinning szobakerékpárok, evezőpadok, lépcsőző gépek - mellett az erősítő, illetve többfunkciós kondicionálógépek - súlyzós padok, lapsúlyos és szabadsúlyos fitnesz centerek, haspadok - szintén megtalálhatóak. A ROBUST termékpalettát számos, már közismertté vált speciális készülék - masszírozó gép, vibrációs masszírozó, gravitációs állvány teszi egyedivé, melynek köszönhetően a család minden tagja számára ideális választási lehetőséget jelent.