Joma Superliga férfi röplabda mez

Cikkszám: 101469
Rövid leírás:

Rövid ujjú férfi mez. Tökéletes edzéshez és sportoláshoz, például röplabdához. A kényelem, a könnyedség és a légáteresztő képesség tökéletes kombinációja. Tartós, könnyen kezelhető anyagból készült, amely kiváló mozgásszabadságot biztosít.

A póló kerek, rugalmas nyakkivágással van felszerelve a kényelmesebb illeszkedés és a mozgásszabadság érdekében. A belső oldalon varratborítás található, amely megakadályozza a bosszantó horzsolásokat ezen a területen.

Könnyű, kényelmes anyagból készült, amely nagyon ellenáll a kopásnak és a mosásnak. Ez biztosítja a maximális tartósságot. Ezenkívül a megfelelő szabásnak és az izzadságelvezető anyag használatának köszönhetően a póló nem korlátozza a mozgás szabadságát, és hűvösen és szárazon tartja a játékos testét a játék során. Kiváló nedvességkezelés, mindig a sportoló kényelmét szem előtt tartva.

Szublimált előlap kontrasztos függőleges színű csíkokkal. Ez a nyomat látványos optikai hatást ér el a geometriai alakzatoknak köszönhetően, amelyek színromlást okozó csíkokat hoznak létre.

Szublimált Joma logó, hogy a ruha könnyű legyen.

Készleten 10 nap alatt

10 260Ft
db