Multi Door Gym

Cikkszám: 2568
Rövid leírás:

Sokfajta testrészt megmozgató rugalmas haveder fogantyúval

Megoldás otthoni edzéshez, az összes fittségi szinten kiaknázza a felfüggesztéses tréning előnyét Az edzőtermen kívüli edzéshez fejlesztették ki: az összes olyan eszközt és edzést tartalmazza, amelyre az otthon tornázni vágyóknak szüksége van.

  • Az edzésben csak a saját testsúlyod használod
  • Erősítsd a mellkasod és a karjaid
  • Növeld a rugalmasságod, fokozd az állóképességed
  • Fejlesszd a törzsed
11 125Ft
db

Többféle gyakorlathoz alkalmazható termék.

Egylábas guggolás

Forduljon arccal a Multi gym trénerrel szembe, és fogja meg a fogantyúkat. Egyik lábát felemelve találja meg az egyensúlyt azáltal, hogy felveszi a helyes testtartást. Majd guggolás harang-pozícióba a láb hajlításával. Ne emelje fel a sarkát a gyakorlat végzése közben! A karokat annyira használjuk, amennyire csak lehetséges.

Csípőgyakorlat

Feküdjünk a hátunkra és sarkunkat akasszuk a foggantyúkba. Vállakat és karokat a test mellett szorosan a padlóra szegezzük. A lábainkat V-alakúra nyissuk és végezzük a csípőemelgetést.

Tricepsz nyomás

Vegyük fel az alapállást, majd kezünkben a fogantyúval, nyújtsuk karunkat egyenesen a fejünk fölé. Egyenes testtartással, de kicsit előredőlve hajlítsuk karjainkat úgy, hogy a fülünkkel egy vonalban legyen. Nyomjuk ki a karokat, majd térjünk vissza a kiindulóhelyzetbe. Mellkasi gyakorlat

Vegyük fel az alapállást kezünkben a fogantyúval. Ezután végezzük a gyakorlatot úgy, hogy a karokat egyenesen előre kitoljuk. A gyakorlat végzése közben figyeljünk a helyes tartásra.

Back row gyakorlat

Egyenes testtartással forduljunk szembe a multi gym trénerrel, és tartsuk a karokat egyenesen a fogantyúval. A felsőtestet húzogassuk a karjaink között. Közben zárjuk össze a könyököket a test előtt.

Rézsútos lábemelés

Feküdjünk a hátunkra és tartsuk a fogantyúkat a kezünkben. Emeljük fel lábainkat párhuzamosan, karunkat pedig vállszélességben nyissuk szét. Csavarjuk lábunkat annyira, amennyire csak tudjuk, majd térjünk vissza a kiinduló helyzetbe. Végezzük el a gyakorlatot mindegyik irányba, majd változtassunk oldalt.