Csúszdalap 2,95 m - PLASTO

Cikkszám: SKU_529756
Rövid leírás:

Műanyagból készült 295 centiméteres, hullámos vonalvezetésű csúszda, anyagában színezett, UV álló. Kültéri használatra alkalmas, több színben rendelhető.

KÉRJÜK A RENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KIVÁLASZTÁSKOR VEGYÉK FIGYELEMBE A TERMÉK PARAMÉTEREIT!

A szállítás megrendelésénél egy darab - a leghosszabb oldalon mért - 170 centimétert meghaladó vagy 40 kg-nál súlyosabb termék esetén, a HÁZHOZSZÁLLÍTÁS opciót kérjük kiválasztani!

Amennyiben egyszerre több, nagyobb terjedelmű terméket vásárol, úgy a szállítási költség is arányosan nő, ez esetben kérjen egyedi ajánlatot!

50 280Ft
db
Ezeket a csúszdáinkat 150 cm indulómagassággal kínáljuk. A csúszda játékhoz történő rögzítését a csúszdalap felső platformjánál kialakított két db. süllyesztett csavarnyílás segíti. . Megfelel az MSZ EN 1176-1 és 1176-3 játszótéri szabvány követelményeinek, és rendelkezik ezt bizonyító TÜV tanúsítvánnyal is.


Termék jellemzők

Anyag: HDPE műanyag

Szín: Zöld, sárga, kék,piros

Felépítés: Műanyag, HDPE alapanyagból készült hullámos vonalvezetésű csúszdalap, melyek teljes vastagságában színezettek és hullámos vonalvezetésüknek köszönhetően külön élvezetet nyújt a csúszdázó gyermekek részére. Ezeket a csúszdáinkat 150 cm indulómagassággal kínáljuk.

Telepítés: A platformhoz 5-ös vagy 6-os sülyesztett fejű facsavarral lehet rögzíteni. Beépítési szélesség a platformnál:500 mm, 1500 mm-es indulómagasságú változatokban