Asics Noosa TRI 14 férfi futócipő

Cikkszám: 1011B368-750
Rövid leírás:
leírás:

A NOOSA TRI™ 14 cipő újrakeveri az archív inspirációkat egy zokni-szerű illeszkedéssel. Könnyű konstrukcióval és hatékony járással a talp alatt alakították ki.

A tervezett hálós felsőrészen található merész színeket és mintákat a korai, 2000-es évekbeli GEL-NOOSA™ stílusok ihlették. Az olyan kényelmes funkciók, mint a nyelvhúzó fülek és az átkapcsolható cipőfűzők megkönnyítik a cipő felhúzását. Ez praktikusabbá teszi a triatlon úszás szakaszának elhagyása után, vagy hogy gyorsabban kijusson az ajtón. A GUIDESOLE® technológiával a talp alatt ezek a cipők segítenek csökkenteni a boka hajlítását. Az ívelt kialakításnak köszönhetően több energiát takaríthat meg, miközben könnyű előre gurulást tapasztalhat.

  • FLYTEFOAM™ párnázás
    Könnyű ütéscsillapítást biztosít. Ez a technológia egy könnyű középtalp anyag, amely kényelmes párnázást biztosít a láb alatt.
  • Tervezett hálós felsőrész
    Javítja a légáteresztő képességet.
  • Solution Dye talpbetét
    A talpbetét oldatos festési eljárással készül, amely csökkenti a vízfelhasználást és a szén-dioxid-kibocsátást.
  • A kapcsolható cipőfűzők megkönnyítik a cipő illeszkedésének személyre szabását
  • GUIDESOLE™ technológia
    A GUIDESOLE™ technológiánk ívelt talpkialakítása és merev elülső lábfeje csökkenti a boka hajlítását, és ütéscsillapító leszállási zónát biztosít, hogy csökkentse a láb többi izmának fáradtságát és növelje a futó hatékonyságát
  • AHAR® Plus külső talp
    A külső talp kritikus területein stratégiailag elhelyezett, kivételesen tartós keverék 50%-kal tartósabb, mint a standard ASICS High Abrasion Rubber.
  • A teljes talajjal érintkező kialakítás simább és hatékonyabb futást eredményez
  • A sarokhúzó fülek megkönnyítik a cipő fel- és levételét

Az Asics Noosa Tri 14 egy könnyű, fürge, rendkívül kényelmes cipő, amely nagyszerűen teljesít különböző tempókban. Legjobb a rövid napi edzésekhez, de remek választás a versenynapra is. Azoknak lehet nagyon alkalmas futócipő, akik egy mindenest keresnek, lassú, gyors, rövid, hosszú futásokhoz, akik egy stabil, de reagáló futócipőt szeretnének. Mivel könnyű fel és levenni, jó lehet triatlon versenyeken is. Azok viszont, akik a puhább futócipőket szeretik, nem biztos, hogy a Asics Noosa Tri 14 lesz a legjobb választás

A 14-es verzió sokat változott az előzőhöz képest. Puhább és könnyebb lett, rugalmasabb és gyorsabb is a 14-es. Jobban való a 14-es versenyre, mint a 13-as.

Az Asics Noosa Tri 14 futócipő felső része nagyon kényelmes. A varrásmentesség és e megfelelő párnázottság egyértelműen sokat segít, hogy kényelmes legyen a cipő. A sarok kellően párnázott, picit magas, amit nem mindenki szeret. A nyelve jól párnázott, és annak ellenére, hogy nem vékony jó a légáteresztő képessége. A felső rész nagyon jól tartja a lábat, köszönhetően a párnázott és zárt nyelvnek, a kiváló hálós, varrásmentes anyagnak és a közepesen párnázott saroknak.

A középtalp az Asics kiváló FlyteFoam habjából készült, ami könnyebb és rugalmasabb, mint a legtöbb hab, de a Noosa Tri 14-ben nem túlozták el a mennyiséget. Az átlagos talpvastagság „csak” 23,5 mm. Összehasonlításként a puhaságáról és ruganyosságáról híres Novablast 3-nak 27 mm, a Superblastnak pedig 41,5 mm az átlagos talpvastagsága ugyanebből az anyagból. A vékonyabb talp jelentős súlycsökkenést is eredményez, így az Asics Noosa Tri 14 csak 215 gramm (43-as méretben). Az alacsonyabb talp hozzájárul a magas stabilitáshoz is, és rugalmasabbnak is érezni a cipőt.

A külsőtalp az Asics-nál megszokott, saját fejlesztésű AHAR® Plus gumiból készült, ami alapvetően nagyon jól tapad, de visszafogott mennyiség került csak a cipő talpára, így száraz aszfalton nagyon jól tapad, de nedves vagy poros felületen, már kevésbé. A külső talp tartósságával nincs probléma, kellően vastag ahhoz, hogy több száz kilométert kibírjon.

Összességében az Asics Noosa Tri 14 futócipő egy olyan sokoldalú, mindenes futócipő, amit inkább a haladóbb futóknak, estleg triatlon versenyzőknek ajánlunk. Élvezetes benne a futás, gyors, könnyű, rugalmas, érzékeny, de kemény is.

SSZ: 488
43 990Ft
53 990 Ft -19%
p
Akció
Asics Noosa TRI 14 férfi futócipő