Adidas Solar Glide ST 3 W női futócipő

Cikkszám: FV7252
Rövid leírás:

Ezek a stabilitást biztosító futócipők újrahasznosított anyagokból készültek, ami egy lépés e cél felé. Megtámasztó sarokszerkezetük van, amely lehetővé teszi az Achilles szabad mozgását, miközben megtartja a stabil tapintást

Az adidas Solar Glide ST 3 női futócipő mindenre alkalmas, túlpronálók számára. Ezek a stabilitást biztosító futóedzők a SolarGLIDE 19 ST utódjai, és kiválóan alkalmasak hosszú állótávú futásokhoz. A felsőrész Engineered Mesh anyagból készült, amely kényelmesen körülzárja a lábfejet, és megerősített varrással, úgynevezett Tailored Fiber Placement. Ez a varrás célzott támogatást nyújt a lábközépnek. A sarok Fitcounter konstrukciója a helyén tartja a sarkot, és kiváló rögzítési érzetet biztosít. A meghosszabbított sarokgallér az Achilles-ínektől szögben el van döntve, így az inak teljes mozgásszabadságot és könnyű alátámasztást biztosítanak. Érdekes tény: a környezetre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében a felsőrész 50%-a újrahasznosított anyagokból készül.

A SolarGlide 19 Boost középtalpa a Solar Glide 3-ban is megtalálható. Ez a középtalp hatékony párnázást és stabilitást biztosít. Emellett kiváló energiavisszaadást is biztosít. A középtalp megosztja a nyomást a lábakon, és energikus érzést biztosít a futások során. A Torsion System követi a lábfejet, lágy landolást és rugalmas átmenetet biztosít a lábközéphez és az elülső részhez. A Solar Propulsion Rail megtámasztja a túlnyúló futók lábát. A Continental gumi külső talp, amely Stretchweb technológiával rendelkezik, az Adidas futóedzők jól ismert része. A prémium Continental gumi jó tapadást biztosít száraz és nedves utakon.

ELŐNYÖK

  • Kényelmes edzés

    A cipő belső része szilárd anyaggal van bélelve, ami lehetővé teszi a láb teljes mozgásszabadságát. Ebben a modellben növelheted az edzések hatékonyságát és élvezetét!

  • Eddz biztonságosan

    A fűzős sportcipő klasszikus modell, ami a fűzésnek köszönhetően biztosítja a cipő ideális illeszkedését a lábhoz, és adnak a tapadás szabályozására.

  • A sport szerelmeseinek

    A sportcipő talpa kiváló minőségű és strapabíró anyagból készült. Óvd a lábad a minőségi lábbeli kiválasztásával!

  • Szenvedély és kényelem

    Élvezd a sportolást ebben a kényelmes cipőben, aminek lapos, mégis stabil és párnázott talpa van.

  • Edzés közbeni kényelem

    Élvezd a napi edzést a népszerű műbőrből készült cipőben. Ez a kiváló minőségű szintetikus anyag könnyen ápolható, és ugyanúgy néz ki, mint a természetes bőr.

Ssz: 482

32 390Ft
59 390 Ft -45%
p
Akció
Adidas Solar Glide ST 3 W női futócipő