Erősítő gumiszalag, 3 db, 3 nehézség, Salta

Cikkszám: 110711
Rövid leírás:
Cikkszám: 110711

Salta erősítő gumiszalag szett, amelyben három különböző nehézségű szalag található.

ERŐSÍTŐ GUMISZALAG, 3 DB, 3 NEHÉZSÉG, SALTA

A Salta erősítő gumiszalag készletben három, különböző nehézségű szalag található. Mindegyik más-más színnel lett elkészítve, így könnyedén beazonosíthatjuk őket.

A korunkhoz és edzettségi szintünkhöz mérten használjuk a szalagokat. Amennyiben azt érezzük, hogy játszi könnyedséggel megy nekünk az egyik színű szalaggal az edzés, úgy nyugodtan váltsunk fel egyel erősebbre.

Ha csak egyetlen eszközt szeretnél használni az edzés során, akkor a szalag a legjobb választás. Ezzel a sporteszközzel ugyanis képes vagy átmozgatni a teljes testedet. És a jó hír az, hogy ettől még nem kell több időt szánnod a napi edzésre.
Az erősítő gumiszalag jobb teljesítmény nyújt, mint bármelyik kézi súlyzó. Miért? Mert a használata során folyamatos, egyenletesen osztódik el a terhelés, így jobban fejlődik az erő, a gyorsaság és a teljesítmény képessége is, miközben az ízületeket kíméli. Mivel az eszköz használatakor folyamatos terhelés alatt vagy, mind testileg, mind mentálisan, így nem tudsz kapkodni az edzés során, szépen, lassan haladsz előre és az eredmény is hatásosabb lesz.

A gumiszalagokat nagyon könnyű tárolni és szállítani, köszönhetően a kis méretüknek. Így bárhol használhatod, nincs többé kifogás, miért nem tudtál edzeni.

Termékelőnyök

3 az 1-ben

A termék egyik nagy előnye, hogy a csomagban három különböző erősségű szalag van. Ennek köszönhetően bármikor, könnyedén válthatunk nehézségi fokozatot, ha úgy érezzük, itt az ideje továbblépni.
A kék színű szalag a könnyű, a zöld a közepes, míg a lila a nehéz szintű.

Kiknek ajánljuk az erősítő gumiszalagot?

  • Kezdő és élsportolók számára,
  • kortól és nemtől függetlenül bárkinek,
  • szabadtéri, otthoni, edzőtermi használatra.

Tárolás

  • Kis helyen is elfér
  • Könnyen szállítható

MŰSZAKI ADATOK


Vastagság: 0,035 mm (kék/lila), 0,050 mm(zöld/kék), 0,065 mm (lila/rózsaszín)

Szélesség: 15 cm

Hossz: 150 cm

ANYAGÖSSZETÉTEL

Szalag: Hőre lágyuló kaucsuk
4 255Ft
cs