Polanik Carbon Prémium verseny gerely 600 gr

Cikkszám: FC11-600
Rövid leírás:

KÉRJÜK A RENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KIVÁLASZTÁSKOR VEGYÉK FIGYELEMBE A TERMÉK PARAMÉTEREIT!

Kiszállítást csak Budapest és Pest megye területén vállaljuk!

301 250Ft

A Polanik cégnek évtizedes tapasztalata van a verseny gerely gyártás terén. Azok a mesterművek, amelyek a cég alapítója, Wieslaw Szczepanik  munkájának és személyes elkötelezettségének eredményeként jöttek létre.

A gyártás során rendkívül tartós carbonszálakat és speciális üvegszálakat használták, amelyek jelentősen növelik a gerely merevségét. Ez csökkenti a vibrációkat repülés közben és garantálja a további kiváló dobásokat. Ezért a Polanik társaság csatlakozott a világ minden tájáról származó szelektív csoportokhoz, akik karbon gerelyeket gyártanak.

A Polanik Carbon gerelyek a következő termékek, amelyeket a Premium sorozathoz tartoznak, és amelyek a kiváló Ziolkowski kalapácsok létrehozásával együtt jöttek létre. Jelenleg két modell található a kínálatunkban: 600g és 800g. Csak a száruk farkát festették, a szár többi felülete látványos szénszálas struktúrát mutat. A közeljövőben a carbon sorozatot különféle merevségű, diverzifikált színek, üvegszálas típusok és fejszerkezetek egészítik ki.

Polanik

A POLANIK egy lengyel márka, amely már több mint 45 éves múlttal rendelkezik. Főként atlétikai sporteszközökre specializálódott. Több atlétikai rendezvényen, nemzetközi versenyen is részt vesznek termékei, mivel palettáján több olyan termék is szerepel, amely rendelkezik a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanúsítványával. Magas színvonalú atlétikai termékek gyártásával a sportolók sikerességéhez járulnak hozzá. A Polanik a lengyel Atlétikai Szövetség partnere és szállítója, valamint a Cseh Atlétikai Szövetség hivatalos beszállítója is.