Gerely Polanik Sky Challanger verseny 800 g

Cikkszám: SC10-800
Rövid leírás:

Gerely Polanik Sky Challanger verseny 800 g bemutatása


A Polanik Sky Challanger gerelyek haladó sportolóknak ajánlottak. A gerelyt megnövelt merevség és szűkített szár vég jellemzi. Galvanizált tompított, "szivar" alakú acél heggyel és áttetsző piros porfestett dúralumínium szárral rendelkezik.

A gerelyek teljesen új technológiával készülnek ami garantálja a magasabb precizitást és súly eloszlást. Módosított anyagú dúralumíniumból készül, mely nagyobb merevséget biztosít mint az átlagos gerelyek. A gerely súlya és dimenziói az IAAF minősítés határait súrolja, ezáltal maximalizálva a dobótávolságot. A gerely markolata is új, szintetikus belsővel és pamut szövéssel készül. A festés a Polanik első alumínium gerelyeit idézi meg 1985-ből.

Technikai adatok:
- Súly: 800 g
- Dobástartomány: 80 m
- Anyag: galvanizált acél hegy, pamut markolat, dúralumínium test
- Porfestett
- Szín: Áttetsző piros
- IAAF hitelesített (I-11-0504)

KÉRJÜK A RENDELÉSKOR A SZÁLLÍTÁSI DÍJ KIVÁLASZTÁSKOR VEGYÉK FIGYELEMBE A TERMÉK PARAMÉTEREIT!

Kiszállítást csak Budapest és Pest megye területén vállaljuk!

89 745Ft
db
A POLANIK egy lengyel márka, amely már több mint 45 éves múlttal rendelkezik. Főként atlétikai sporteszközökre specializálódott. Több atlétikai rendezvényen, nemzetközi versenyen is részt vesznek termékei, mivel palettáján több olyan termék is szerepel, amely rendelkezik a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) tanúsítványával. Magas színvonalú atlétikai termékek gyártásával a sportolók sikerességéhez járulnak hozzá. A Polanik a lengyel Atlétikai Szövetség partnere és szállítója, valamint a Cseh Atlétikai Szövetség hivatalos beszállítója is.