Joma Danubio II mezgarnitúra

Cikkszám: 103213
Rövid leírás:

Csapatoknak 8 db rendelés fölött 20% kedvezmény

Rendelésre 10 nap alatt

Férfi/fiú készlet, amely rövid ujjú mezből és rövidnadrágból áll. Alkalmas futball- és teremfoci edzésekhez forró napokon. Ez egy könnyű és légáteresztő készlet, amely biztosítja, hogy a játékos teste hűvös és száraz maradjon a meccs alatt. A mozgás szabadsága és az izzadságelvezetés egyetlen készletben kombinálva.

A rövid ujjú mez rugalmas nyakkivágással rendelkezik, így teljes szabadsággal mozoghat. Légáteresztő anyag az oldalakon és a hónaljban segíti az izzadságot. Így a bőr száraz és friss marad, elkerülve a zavaró izzadságot a bőrön edzés közben és edzés utáni hűtés közben.

A rövidnadrág állítható, rugalmas derékkal rendelkezik, amely alkalmazkodik a labdarúgó fizikai formájához. Ez megakadályozza a ruha elcsúszását, és a lapos belső zsinóroknak köszönhetően további beállítás lehetséges.

Könnyű anyaga megakadályozza, hogy túl meleg legyen azokon a napokon, amikor magas a hőmérséklet, és segít elvezetni az izzadságot, frissen és szárazon tartja bőrét. A kopásnak és a mosásnak is ellenáll, így nem kell aggódnia, ha elesik vagy foltos lesz.

Ennek a futballkészletnek a dizájnját tekintve az oldalsó és a hónalj területén lévő kontrasztos színű darabok kiemelkednek, stílusossá teszik a ruhadarabot és modern hatást adnak neki. A hozzáillő rövidnadrág teszi teljessé ezt a leginnovatívabb készletet.

Nyomtatott Joma logó mindkét ruhadarabon

9 720Ft
db